'Wij maken graag tijd voor jou'

Ook tijdens de lockdown blijven we je helpen

Wil je een nieuwe fiets samenstellen of eerst even kennismaken? Zelfs tijdens de lockdown blijft dit perfect mogelijk. Tijdelijk niet meer in ons test center, maar wel online. Maak een afspraak en we zetten een videocall met je op. Zo lijkt het wel alsof je live in onze winkel bent. Je zal zien dat je ook virtueel je ideale fiets kan samenstellen, en dat is best wel fun! 

Tip: als je je fiets zo snel mogelijk wilt, maak best snel een virtuele afspraak. Door corona zijn heel wat mensen aan het fietsen gegaan, en sommige fabrikanten van onderdelen kunnen de vraag amper aan. Hoe sneller we de onderdelen bestellen, hoe sneller je op je nieuwe fiets kan!

Verschillende soorten afspraken

Kennismaking

Wie ben je en wat is voor jou de ideale fiets? Bij een kop koffie luisteren we naar jouw wensen. We gaan in op de soorten fietsen en maken een snelle simulatie. Zo kan je al beginnen nadenken en dromen. Reken voor een kennismaking zo’n 30 minuten.

Testrit

Welk soort fiets past het best bij jou? Test het zelf uit! Kies een fiets uit ons atelier en maak een ritje in de buurt. We kunnen je heel wat mooie routes in de streek aanbevelen. Met een gps op het stuur kan je er nog meer van genieten.

Samenstellen

Tijd om je droom te realiseren! Samen met jou ontwerpen we je nieuwe fiets op de computer. Van configuratie tot accessoires en de kleinste details: we nemen alles grondig door voor een fiets die volledig bij jou past. Deze afspraak duurt ongeveer een uur.

Leef je mooiste leven, maak nu je afspraak

pijl Fietsen Jurgen