'Laat van je horen'

Ook tijdens lockdown blijven we je helpen

Fietsen Jurgen blijft dichtbij: ook tijdens de lockdown helpen we je verder. We doen er alles aan zodat je kan blijven fietsen in deze vreemde periode. Veilig, gezond en wel. Daarom namen we alle maatregelen voor jouw veiligheid. En nodigen je uit voor een online date!

We herstellen nog steeds je fiets

Zit je met pech, moet een onderdeel hersteld of wens je een onderhoud? Dat kan allemaal! We doen twee keer per week ons atelier open zodat je je fiets kunt binnenbrengen:

  • op dinsdag tussen 9 en 12 uur
  • op vrijdag tussen 9 en 12 uur

Past dit niet, en kom je liever op een ander moment? Bel ons even op (015 41 90 97) of stuur ons een mail. Dan zoeken we samen een moment dat jou het best uitkomt.

Nog even dit: wij herstellen álle fietsen. Zelfs als je die niet bij ons hebt gekocht. We zijn er om elkaar te helpen, nietwaar?

De winkel is gesloten, kom op online date

Wil je een nieuwe fiets samenstellen of eerst even kennismaken? Ook dat kan allemaal perfect tijdens de lockdown. Tijdelijk niet meer in ons test center, maar wel online.

Maak een afspraak en we zetten een videocall op. Zo lijkt het wel alsof je live in onze winkel bent! Alleen je koffie smaakt misschien anders. Je zal zien dat je ook virtueel je ideale fiets kan samenstellen, en dat is best wel fun! 

Tip: als je de fiets zo snel mogelijk wilt, maak best snel een virtuele afspraak. Door corona zijn heel wat mensen aan het fietsen gegaan, en sommige fabrikanten van onderdelen kunnen de vraag amper aan. Hoe sneller we de onderdelen bestellen, hoe sneller je op je nieuwe fiets kan!

Altijd tot je dienst

Het liefst zagen we je in ons test center. Om te antwoorden op je vraag of voor advies. Maar zelfs met gesloten deuren blijven we deze periode bereikbaar. Bel ons, mail ons. Fietsen Jurgen blijft altijd dichtbij.

We horen je graag

Stuur een bericht

Onze gegevens

Maandag Gesloten
Dinsdag9.00 - 12.0013.00 - 18.00
Woensdag9.00 - 12.0013.00 - 18.00
Donderdag 13.00 - 18.00
Vrijdag9.00 - 12.0013.00 - 18.00
Zaterdag9.00 - 12.0013.00 - 16.00
Zondag Gesloten

Waar vind je ons?

Onze winkel ligt net op de grens met Mechelen, en daar hebben sommige navigatietoestellen het moeilijk mee.
Gebruik in je gps dus best dit adres, dan kom je zeker juist terecht.
Adres voor GPS: Tervuursesteenweg 400 – 2800 Mechelen

Interieur van fietsen jurgen
Interieur van fietsen jurgen 2

FAQ

Kan ik met mijn fiets bij jullie terecht?

Zeker. Ook als je die fiets niet bij ons hebt gekocht, ben je welkom voor een onderhoud of reparatie. We zijn dan wel gespecialiseerd in custombuilt, maar helpen graag élke fietser zoveel we kunnen.

Kan ik online een afspraak maken?

Graag zelfs. Als je op voorhand een afspraak maakt, maken we graag tijd voor jou. Dat is voor jou en voor ons het efficiëntst.

Aanvaarden jullie eco-cheques?

Zeker, je kan terecht met papieren en digitale eco-cheques van: Monizze – edenred – Sodexo