'Urban Arrow'

Pijlsnel door de stad

De straten in de stad raken steeds meer overbelast. Dat geeft tijdverlies en stress, en dat vonden ze bij Urban Arrow maar niets. Dus bedacht het bedrijf in 2010 een fantastisch alternatief voor de auto. Met hun elektrische bakfiets slinger je vrolijk voorbij de stilstaande rijen wagens. Al tien jaar lang.

Urban Arrow maakt gezinnen en bedrijven blij. Veel groene koerierdiensten brengen pakjes en maaltijden rond met een elektrische bakfiets. En jonge ouders installeren er een zitje in om veilig met hun kroost de stad in te trekken.

Helemaal Urban Arrow

Het verhaal van Urban Arrow

Urban Arrow wil koploper zijn in stedelijke mobiliteit. 
Haar ambitie: ‘always ahead’. Een filosofie die ze respecteert sinds haar eerste Urban Arrow in 2010. Met als doel om hét stedelijke voertuig van de toekomst te bouwen: een elektrische bakfiets die je nooit in de steek laat én heel vlot is in het verkeer. 

Het beste van beide werelden
Elke Urban Arrow is robuust, en toch wendbaar. Duurzaam en toch licht. Haar iconische aluminium frame is zelfs na meerdere jaren van optimalisatie, in essentie nog steeds hetzelfde.

Verandert met je mee
Urban Arrow begrijpt dat je behoeften en die van je gezin na verloop van tijd veranderen. Daarom zijn alle Urban Arrows modulair. Dit geeft je de vrijheid om te kiezen tussen verschillende voorframes. Een box die groot genoeg is voor je kinderen, of misschien een compactere uitvoering. Alles is mogelijk. Net zoals je wensen, kan je fiets ook veranderen.

In 3 stappen naar je droomfiets

urban-arrow-basis-family

Frame

Alles begint bij het juiste frame.
We gaan samen op zoek naar het frame dat best bij jou past. Op onze pasfiets bouwen we de juiste afmetingen van het frame na zodat je al perfect je zitpositie kan testen. Pas als het frame correct is en je de kleur hebt gekozen, kunnen we je fiets gaan afwerken.

1
urban-arrow-cargo

Afwerking

Tijd nu om je fiets op punt zetten. We blijven de materialen aanpassen tot we jouw perfecte droomfiets hebben, volledig aangepast aan jouw fietswens en rijstijl. Dankzij ons groot aanbod aan verschillende zadels, sturen, handvaten etc. kunnen we je in ons atelier ter plaatse elk apart onderdeel laten zien, voelen en testen.

 
2
urban-arrow-family-accesoires

Accesoires

Je fiets is pas volledig af met de gepaste accessoires. Het juiste slot, de beste verlichting en de hipste tassen. Degelijke bescherming en vergeet ook niet die GPS waar je niet eens voor moet studeren. Wat je ook zoekt, we werken je fiets helemaal af tot in het laatste detail.

3
  • Traploos schakelen

Groter versnellingsbereik dan vele conventionele schakelsystemen

Kan steeds het hoge koppel aan van alle Bosch motoren

In de naaf zijn 3 tot 12 “planeetkogels” aangebracht, die een oneindig aantal verhoudingen toestaan

Fiets accessoires Enviolo Nuvinci

Enviolo

Traploos en automatisch schakelen 
Het slimme schakelsysteem van enviolo maakt fietsen nog aangenamer. Of je nu op een traditionele fiets rijdt, of op een e-bike: laat het schakelen gerust over aan dit betrouwbaar systeem, met NuVinci-technologie.

Focus op de juiste dingen
Door het traploze of automatische schakelsysteem van enviolo hoef je niet voortdurend bij te schakelen. Zo kan je je volledig focussen op wat er wél toe doet: het verkeer en de gevaren op de weg. En genieten van de prachtige omgeving natuurlijk.

De verschillende modellen

Family

Urban Arrow: Family

Maak kennis met het nieuwste lid van je gezin. Een die jou en je kostbaarste bezit brengt waar je moet zijn. Geen zorgen meer over je drukke schema, je kinderen die ergens moeten zijn, boodschappen halen of winkelen. Fiets moeiteloos door de stad of geniet van een trip naar het bos of het strand. Eén rit en je bent verslaafd!

Wil je het zelf eens voelen?

Pijlen lichtgrijs
Shorty

Urban Arrow: Shorty

Dit is de lichtste en meest wendbare fiets in het Cargo assortiment. We zien dat de Shorty wordt ingezet ter vervanging van scooters en bezorgfietsen. Een van de voordelen is dat je als berijder geen rijbewijs nodig hebt. Bovendien is de Shorty lekker stil en schoon.

Wil je meer weten?

Pijlen lichtgrijs
Cargo

Urban Arrow: Cargo

De fietsen in ons Cargo assortiment blinken uit in distributie in de binnenstad. Ze zijn snel, staan nauwelijks vast in het verkeer en hebben voldoende laadvermogen om serieuze volumes mee te nemen.

Wil je meer weten?

Pijlen lichtgrijs
Tender

Urban Arrow: Tender

Geen probleem. Voor de echte heavy-duty binnenstad transporteurs hebben we de Tender ontwikkeld. Net als de Cargo is hij verkrijgbaar in drie maten: enorm, massief en gigantisch…

Wil je meer weten?

Pijlen lichtgrijs

Leef je mooiste leven, maak nu je afspraak